Beautiful Montenegro je brend čija je misija predstavljanje ljepota i tradicije Crne Gore. Kreirajući uzbudljiv sadržaj fotografija i video snimaka uz korišćenje najprofesionalnijih alata otkrivamo publici šta to leži u srcu Crne Gore, njene kulture i njenih ljudi.

 

Znamo kako misli današnji turista, zbog čega su se vodeće turističke zajednice na nivou države i grada, kao i neke od najboljih turističkih kompanija, okrenule nama za strategiju i kreiranje sadržaja.

 

Mi podstičemo rast i razvoj turizma, kampanjama koje našim partnerima donose više posjetilaca, više prihoda i više izloženosti. Izgradili smo veliku atraktivnu zajednicu od više hiljada pratilaca na Instagram i Facebook kako bi naša publika bila inspirisana destinacijama i prirodom Crne Gore, i kako bi saznali više o našim partnerima.

 

Sve to radimo kroz usluge kompletnog brendinga, počev od fotografisanja i video produkcije, web dizajna, grafičkog oblikovanja, digitanog marketinga, do izdavaštva i štampe.

 

Tim brenda Beautiful Montenegro čine mladi ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, kreativnim idejama i mnogim uspješno realizovanim projektima i zadovoljnim klijentima.

 

Naši klijenti su pored turističkih kompanija i džavne institucije, javna preduzeća, strane organizacije, NVO sektor kao i mnogobrojne druge firme. Ono što nas odvaja od drugih je najsavemenija oprema, kvalitet, originalnost, kreativa, kao i smisao za detalje, zbog čega nam mnogi naši klijenti ukazuju dugogodišnje povjerenje.

Oživite svoj biznis sa profesionalnim fotografijama

• Fotografisanje eksterijera i enterijera, događaja i manifestacija

Odlika naših fotografija je kvallitet, oštrina i prenos funkcionalnosti svih djelova enterijera, eksterijera ili proizvoda - od ugla do ugla, od ivice do ivice, vjerodostojnih boja i bez perspektivnih iskrivljenja.

 

Fotografije se poslije dodatno obrađuju tako da mogu da se uklapaju sajt, društvene mreže i kataloge.

Posebnost naših fotografija leži i u korišćenju najsavremenije opreme - foto aparata od 24mp, vrhunksim objektivima rezolucije 6000x4000 i prenosom 2.36 miliona boja.

 

 

Prenesite priču fotografijom

Usluga je namijenjena svim kompanijama koje žele da unaprijede promovisanost na tržištu i društvenim mrežama, predoče svojoj publici izgled i ponudu proizvoda i podignu svijest o kvalitetu i usluzi koju pružaju.

 

 

Uvedite korisnike u virtuelni svijet vaše ponude

• Video snimanje enterijera i eksterijera

Specijalizovani smo za kreiranje visokokvalitetnog snimanja sa najnaprednijom tehnologijom. Usluga obuhvata različite vrste i stilove snimanja, obradu, kreiranje promo sadržaja, montiranje. Snimanje se vrši iz ruke i iz vazduha pomoću drona. Pored standardnog, takođe vršimo kreiranje animiranih video sadržaja namijenjenih promociji kompanije.

 

 

Izgradite vašu prepoznatljivost

Kreiranje kratkog reklamnog klipa je pravi pogodak i odličan način da vas gledaoci upoznaju dok pregledaju vaše sadržaje na sajtu i društvenim mrežama.Snimci iz drona u full HD ili 4k rezoluciji izgledaju impresivno i ostavljaju upečatljiv utisak. To je upravo ono što će vas izdvajati iz konkurencije, nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi i što će unaprijediti vaš posao.

Osvježite svoje prisustvo na internetu našom izradom Web sajta

• Kompletna izrada web sajta na osnovu jedinstvenog, idejnog, tehničkog i grafičkog rješenja po najsavremenijim standardima

Na osnovu usvojenog grafičkog rješenja izrađenog prema smjernicama iz vašeg zahtjeva biće urađen jedinstven kod sajta sa implementiranim sistemom za kontrolu sadržaja u pozadini (CMS). Ovaj sistem omogućiće administratoru sajta da na jednostavan način vrši izmjene u dijelu dodavanja novosti, stranica, fotografija, video materijala itd.

Ponuda dodatno može da obuhvata pisanje i prevođenje tekstova.

 

 

Tehnička specifikacija:

CMS – omogućiće lako administriranje sajta u dijelu modifikacije sadržaja, dodavanja novog sadržaja i izmjena strukture menija. CMC u  sklopu sa jedinstvenim grafičkim rješenjem učiniće da sajt ima jedinstveni izgled (za razliku od izrade na osnovu gotovih templejta čija se struktura zadrži ili blago izmjeni). Ovaj CMS postavljen na odgovarajućem serveru omogućava visoki nivo bezbjednosti sajta i sprečavanje neovlašćenih pristupa pozadini sajta. Sistem omogućava postavljanje neograničenog broja stranica sa svojim sadržajem.

 

Frontend – Prednji dio sajta (dio koji vide posjetioci sajta) urađen u jedinstvenom HTML5 i CSS3 kodu, sa implementacijom interaktivnih elemenata koji omogućavaju dinamičko prikazivanje grafika, fotografija, tekstova, novosti itd. Ove elemente moguće je uređivati kroz CMS sa pozadinske administratorske strane sajta.

 

Responsive prikaz sajta – U skladu sa najnovijim web standardima i zahtjevima, sajt će biti urađen tako da se prilagođeno prikazuje na ekranima različitih dimenzija. 

 

SEO – Optimizacija se vrši po svim standardima iz ove oblasti sa prijavljivanjem sajta na pretraživače, a sve u cilju boljeg pozicioniranja na pretraživačima (google, yahoo, bing...).

 

Održavanje – Naručioc dobija obuku za administriranje sajta. Održavanje sajta sa našim angažovanjem po potrebi koje se tarifira prema obimu urađenog posla (na sat) ili na mjesečnom nivou nakon definisanja obima posla.

Dobar sajt je ogledalo vašeg kvaliteta

Web sajt odražava profesionalnost i odgovrnost vaše kompanije. Drugim riječima ako web sajt izgleda profesionalno, potencijalni klijenti će kreirati snažniju sliku o vama. Izgradnja vašeg online imidža upravo tu započinje, a naši koraci do kvalitetnog web sajta su oduvijek bili isti: dobar koncept, kreativan sadržaj, drugačiji dizajn, programiranje, ažuriranje i održavanje.

Naš dizajn, vaša prilika da nastavite da pričate priču
 

Na osnovu vaših smjernica naši dizajneri uradiće atraktivno grafičko rješenje i prilagoditi izgled sajta stilu navedenom u vašem zahtjevu. Dizajn će takođe biti usklađen sa ostalim materijalima (brošurama, katalozima i drugim promo materijalima).

 

Ponuda grafičkog dizajna obuhvata:

• Dizajn logotipa

• Izrada knjige standarda prema zahtjevu

• Izrada vizuelnog identiteta (brending)

• Dizajn materijala

 

Ideju transformišemo u nešto opipljivo

 

Dizajn kao fenomen u kome se sreću umjetnost, osećaj za lijepo i funkcionalnost dotiče mnoge, baš kao i vašu ciljnu publiku. Namjena izrade našeg dizajna nije da zamijeni sadržaj.

Ideje pretačemo u priče koje imaju formu

Mnoge odluke o kupovini su se desile prije nego što kupac kroči u radnju. Kupci očekuju da ih saslušate i imaju interakciju sa vama. Društveni mediji su ti koji pružaju kompanijama mogućnost značajnije interakcije sa kupcima. Glavni fokus naše strategije je stvaranje interakcije kroz davanje dodatne vrijednosti za korisnike. To postižemo kroz kreativan sadržaj i pružanjem korisnih informacija koje će vašu publiku učiniti zainteresovanom, što se na dugoročnom nivou nagrađuje njihovom lojalnošću.

 

Usluge koje mi nudimo kroz društvene mreže sadržane su u: 

• Vođenje INSTAGRAM i FACEBOOK profila

• Share na društvenim profilima BM-a

• Objavljivanje bloga na našem sajtu

 

Stvaramo dublju, interaktivniju vezu sa vašim brendom

 

Ono što je naša glavna misija jeste da vaš brend ostvari pun potencijal, stvaranjem veće publike na društvenim mrežama tj. u finasijskom smislu povećanju prihoda. Uz našu stručnost i kontinuiranost, a prezentacijom vaših usluga i kvaliteta, dolazimo do ostvarenja ovih ciljeva.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana za rad agencije Beautiful Montenegro ili želite da nas angažujete, pozivamo Vas da nam pišete na mail ili social media kanale, ili nas pozovite.